KONYA / ILGIN - Şehit Ziya Mert İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Ziya Mert İmam Hatip Ortaokulu

Şıhbedretin Mahallesi 118084 sokak No 25 Ilgın / Konya
Vizyon
İnancımız gereği, hayata istikamet, topluma emniyet, insanlığa saadet sağlama yolunda, sürekli öğrenen ve öğreten, vahyin ışığında yürüyen, ilme ve okumaya önem veren milli, manevi ve ahlaki değerleri yaşayan ve yaşatan bir okul olmak.
Misyon
Şehit Ziya Mert İmam Hatip Ortaokulu olarak; İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimize vereceğimiz eğitim ve terbiye ile inancına bağlı, milli ve manevi değerlerine, vatanına ve milletine sahip çıkan, ilim ve ahlak sahibi yüksek karakterli bireyler olmak. Öğrencilerimizi eğitim ortamlarında araştıran sorgulayan ve özgüvenli, ve vatanını milletini seven bireyler yetiştirmektir.
Saatler
PAZARTESİ: 8.40 15.30 Salı : 8.40 15.30 Çarşamba : 8.40 15.30 Perşembe : 8.40 15.30 Cuma : 8.40 16.20
Kombi
Ulaşım
İLÇE İÇİNDE YÜRÜYEREK, BİSİKLET, MOTOSİKLET VEYA HUSUSİ ARABAYLA ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
Konya Ilgın Şıhbedrettin Mahallesi 118084.sokak no:25
İL MERKEZİNE 90 KM İLÇE MERKEZİNE 2 KM
Okulumuzda kız ve erkek öğrencilere uygun sportif etkinlikler yapılmaktadır.
E-Twinning, Erasmus+
Diğer Hususlar