KONYA / ILGIN - Şehit Ziya Mert İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda ağaç sevgisi ile ilgili olarak yürütülen "Senin de dikili bir ağacın olsun" projesi gereği bilgilendirme toplantısı yapılmış olup öğrencilerimize küçük tüpler içinde çam ağaçları dağıtılmış olup öğrencilerimize ağaç sevgisi kazandırmak için gerekli bilgilendirmeler yapılmakta olup uygulanan projenin devamlılığı sağlanmıştır.

Ekm

Okulumuzda 7'ler kitap okuyor projesi uygulanmaktadır. Okul kütüphanesinde oluşturulan ortam bu projenin uygulanması için uygun hale getirilmiştir. Oluşturulan sınıf kitaplıkları da projeyi desteklemektedir.

Ekm

Okulumuzda yeni kurulan okul kütüphanesi faaliyete geçirilerek öğrencilerimizin istifadelerine sunulmuştur. Böylece boş zamanlarını daha yararlı bir şekilde geçirmeleri ve gerekli araştırmaları yapmaları sağlanmıştır.  Okulumuzun Fen Laboratuvarı etkin bir düzenleme ile öğrencilerimizin fen bilimleri derslerini fen laboratuvarında işlemeleri sağlanmış olup ders ile ilgili olarak deney, gözlem ve araştırma yapmaları sağlanmıştır.

Okuyan 7´ler Projesi

Beyaz Bayrak